PROIZVODI

 
 

pamaport


pamaport predstavlja inovativnu platformu za implementaciju standarda u autosalonima koji prodaju polovna vozila, kako bi se povećao nivo usluga koje se pružaju krajnjem kupcu i kako bi se povećala ukupna kvaliteta i usluga autosalona kroz pružanje smjernica i implementaciju standarda koje autosalon treba da ispunjava.
 
 

care4mobility


care4mobility je prva aplikacija na tržištu koja Vam omogućava da pregledate sve informacije o Vašem vozilu, kao i ugovorne obaveze, na Vašem pametnom telefonu u bilo koje doba i na bilo kojem mjestu. Aplikcija je kompaktna i pruža Vam uvid u sve informacije na samo jedan dodir.

Papirne i plastične kartice su sa ovom aplikacijom stvar prošlosti.

Pored toga, care4mobility Vas podsjeća na važne datume vezane za Vaše vozilo (istek registracije, tehnički pregledi, itd.) i u slučaju bilo kakve hitne situacije, sve važne informacije vezane za Vaš automobill su Vam dostupne na dohvat ruke. Uz samo jedan klik možete da nazovete vašeg servisera ili da putem emaila pošaljete informacije o automobilu Vašem prodavcu.

Care4mobility aplikaciju možete da koristite ukoliko ste kupili Vaš automobil u jednom od ovlaštenih autosalona. Dovoljno je samo da pitate Vašeg prodavca da li je ova usluga dostupna.
 
 
 

Kombinujte sve tehničke i ljudske
mogućnosti i dozvolite im međusobnu
interakciju.