OTISAK

pritlead GmbH
Ared Straße 7
2544 Leobersdorf
Austrija
Društveni sud: Wiener Neustadt
FN 457916g
Sedište: Leobersdorf
Direktor: Dragana Kosic
Trgovinski propisi: vvv.ris.bka.gv.at
Trgovinski organ: Sedište okruga Baden
UID-Nr: ATU71336814
Banka:
Bank Austria
IBAN: AT76 1200 0100 2875 0429
BIC: BKAUATWW
Potrošači imaju mogućnost da podnesu žalbe platformi EU za online rješavanje sporova: http://ec.europa.eu/odr .
Također možete uputiti bilo koju žalbu na navedenu e-mail adresu.
Ova veb stranica koristi Google Analitics, uslugu veb analitike koju pruža Google Inc. ("Google"). Google Analitics koristi takozvane "kolačiće", tekstualne datoteke koje su pohranjene na vašem računalu i koje omogućuju analizu vašeg korištenja veb stranice. Informacije koje generiše kolačić o vašem korišćenju ovog veb sajta (uključujući vašu IP adresu) prenose se i čuvaju na Google-u na serverima u Sjedinjenim Državama.
Google će koristiti ove informacije za procjenu vaše upotrebe veb-lokacije, za sastavljanje izvještaja o aktivnostima veb-lokacije za operatore veb-lokacije i za pružanje drugih usluga vezanih za aktivnost veb-lokacije i korištenje interneta. Google takođe može prenijeti ove informacije trećim stranama, ako to zahtijeva zakon ili ako treće strane obrađuju te podatke u ime Googlea. Google nikada neće povezati vašu IP adresu sa drugim Google podacima. Možete sprečiti instalaciju kolačića tako što ćete u skladu sa tim podesiti softver pregledača; Međutim, imajte na umu da ukoliko to učinite možda nećete moći da koristite punu funkcionalnost ovog veb sajta.
Korišćenjem ovog veb sajta, pristajete na obradu podataka o vama od strane Google-a na način i za gore navedene svrhe. Prikupljanje i čuvanje podataka može biti u bilo kom trenutku u suprotnosti sa budućim efektom u svakom trenutku sa efektom za budućnost. Imajući u vidu diskusiju o korišćenju alata za analizu sa punim IP adresama, želimo da istaknemo da ovaj vebsajt koristi Google Analitics sa ekstenzijom "_anonimizeIp ()" i stoga se IP adrese samo skraćuju da bi se isključila direktna lična referenca.