KO SMO MI

 

Naše vrijednosti


Mi u pritleadu vjerujemo da svaki od naših klijenata i proizvoda posjeduje vlastitu, jedinstvenu filozofiju i pristup radu i tržištu.

Iz tog razloga smo maksimalno uključeni u komunikaciju sa našim klijentima, kako bismo razumjeli njihove potrebe i želje, te omogućili što bolju implementaciju inovativnih IT rješenja kroz leading proces, koji predstavlja srž naše radne metodologije.
 

Analize/konsalting – Implementacija
IT rješenja – partnerstvo i podrška pri
upotrebi razvijenih rješenja.

 

Istorija i činjenice


Kompanija je osnovana u novembru 2016. godine od strane iskusnih profesionalaca iz automobilske i IT industrije sa ciljem da svoje veliko profesionalno znanje i iskustvo pretoče u nova, tržišno orjentisana rješenja.

Osnivači i zaposlenici u pritleadu posjeduju preko 20 godina individualnog radnog iskustva i posjeduju vještine i znanja koja im omogućavaju da pronađu najbolja rješenja za rastuće i sve zahtjevnije potrebe naših klijenata. Naš tim je radio na implementaciji modularnih i kompleksnih rješenja u više od 20 zemalja gdje je izgradio i stekao nemjerljivo međunarodno iskustvo.
 

Ljudi


Snažno vjerujemo da su naši zaposlenici i naši partneri najveća vrijednost koju
mi u pritleadu posjedujemo.


pritlead tim čine visoko kvalifikovani profesionalci i vrhunski stručnjaci, od kojih svaki teži da ponudi našim klijentima najbolja moguća rješenja, da zajedno razvijamo proizvode i usluge, te da naš rast zasnivamo na rastu naših klijenata.
 

Kombinujte sve tehničke i ljudske
mogućnosti i dozvolite im međusobnu
interakciju.